AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ve lahana görmek

Kahve falında marul ve lahana görmek

Kahve falında marul ve lahana görmek şansın kapanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul ve lahana gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında lahana marul görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında marul ve lahana görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana ve marul görmek toplumda yükseleceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul bahçesi görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına yorulur.

Kahve falında marul fidesi dikmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul yediğini görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hoşluk içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok marul görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında marul salatası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir