AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul yediğini görmek

Kahve falında marul yediğini görmek

Kahve falında marul yediğini görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında marul yediğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında marul salatası yediğini görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında marul yediğini görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında tavşana marul yedirmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeye marul dikmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında marul kesmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çok marul görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, eve kapanıp, kendine döneceğine işarettir.

Kahve falında marul ekmek görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede marul görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir