AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı aldığını görmek

Kahve falında mantı aldığını görmek

Kahve falında mantı aldığını görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kendisini ona adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantı aldığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunabilir, güzel saatler geçirebilirsiniz.

Kahve falında mantı aldığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mantı yemek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında etli mantı görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, hedeflerini tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında mantı almak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mantı doldurmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında patatesli mantı görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mantı hamuru görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı açmak borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir