AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru mantar görmek

Kahve falında kuru mantar görmek

Kahve falında kuru mantar görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yarasını saracağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru mantar gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında kuru mantar görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mantar görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçta mantar görmek tatsız haberlerin alınacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında mantar pişirip yemek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz mantar görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantar pişirdiğini görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında mantarlı ayak görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir