AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandalina istemek

Kahve falında mandalina istemek

Kahve falında mandalina istemek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, esenliği bulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına işarettir.

Kahve falında mandalina istemek gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında mandalina istemek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında kasayla mandalina görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı mandalina görmek gözyaşının kuruyacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina toplamak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulur.

Kahve falında mandalina koparmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında sarı mandalina görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gülen yüzünün de solacağına delalet eder.

Kahve falında mandalina topladığını görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir