AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla mandalina görmek

Kahve falında kasayla mandalina görmek

Kahve falında kasayla mandalina görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kasayla mandalina gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında kasayla mandalina görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mandalina ve portakal yemek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında mandalina istemek yaşlılığında da rahat edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi mandalina yemek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mandalina yemek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan mandalina toplamak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mandalina çekirdeği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında mandalina aldığını görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir