AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal için kavga etmek

Kahve falında mal için kavga etmek

Kahve falında mal için kavga etmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında mal için kavga etmek gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında mal için kavga etmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında malını satmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir malını kaybetmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Kahve falında mal mülk görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında malının yandığını görmek kalabalık günler geçirileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ticari mal görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mal toplamak arzularınızın gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok mal görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir