AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal mülk görmek

Kahve falında mal mülk görmek

Kahve falında mal mülk görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında mal mülk gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Kahve falında mal mülk sahibi olmak birçok iş kapısının açılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mal mülk görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mülk satmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mülk sahibi olmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mülk görmek elinin bolluk göreceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında mülk suresini dinlemek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çoluk çocuğa karışacağına yorulur.

Kahve falında mülk süresini okuduğunu görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mülk süresini okumak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir