AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal toplamak

Kahve falında mal toplamak

Kahve falında mal toplamak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında mal toplamak gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında mal toplamak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında malını dağıtmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında satılan malı geri almak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mal dolu dükkan görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mal edinmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mal dışkısı görmek gözyaşı döküleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyona mal yüklemek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında malların çalındığını görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir