AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal satmak

Kahve falında mal satmak

Kahve falında mal satmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendini bunu başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mal satmak gördüyseniz:

  • Evde sevdiğiniz şeyler yaparak vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında malını satmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının malını satmak geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalet eder.

Kahve falında bir malını satmak ters giden olayların düzeltileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında mal satmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında pazarda mal satmak iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında müşteriye mal satmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir mal satmak yaşam standartlarının yükseleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok mal satmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir