AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri tesis görmek

Kahve falında askeri tesis görmek

Kahve falında askeri tesis görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri tesis gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı ön planda tutun.

Kahve falında askeri tesis görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dinlenme tesisi görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri okulda okumak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, ailesini utandırmayacağına işarettir.

Kahve falında askeri hastanede görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında düşman askeri öldürmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri rütbe almak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri konvoy görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir