AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal çalmak

Kahve falında mal çalmak

Kahve falında mal çalmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kazancının tükenmeyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, huzur ve mutluluk bulacağına delalet eder.

Kahve falında mal çalmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında birinin malını çalmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında malını çaldırmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet eder.

Kahve falında bir malı çaldırmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında mal çaldırmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulur.

Kahve falında mal çalmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mal taşımak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mal varlığını kaybetmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müşteriye mal satmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, olaylı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir