Kahve falında mal taşımak

Kahve falında mal taşımak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, işlerinin kötüye gideceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında mal taşımak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında mal taşımak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haram mal görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok mal görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında kamyona mal yüklemek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ticari mal görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, açların doyacağına inanılır.

Kahve falında malın çalındığını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Kahve falında mal sürüsü görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında mal çaldırmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, işlerin düze çıkarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir