Kahve falında askerin vurulduğunu görmek

Kahve falında askerin vurulduğunu görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askerin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Kahve falında askerin vurulduğunu görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri hapishane görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ruhen güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri üniformalı birini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askeri silahlı görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında askerin evlendiğini görmek fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeniçeri askeri görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri helikoptere binmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir