AnaSayfa / Genel / Kahve falında makinede dikiş dikmek

Kahve falında makinede dikiş dikmek

Kahve falında makinede dikiş dikmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Kahve falında makinede dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında dikiş makinesiyle dikiş dikmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında makinede dikiş dikmek hoş olmayan sözler işiteceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet eder.

Kahve falında dikiş makinesinde dikiş dikmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makineyle dikiş dikmek elinin bolluğa kavuşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş makinesi satın almak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş makinesi kullanmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah iple dikiş dikmek dirliğin bozulabileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı iple dikiş dikmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir