AnaSayfa / Genel / Kahve falında rütbe aldığını görmek

Kahve falında rütbe aldığını görmek

Kahve falında rütbe aldığını görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, iyileşeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında rütbe aldığını gördüyseniz:

  • Aslında yapılacak çok şey varken, ısrarla aynı düşünceleri savunuyor veya bazı fikirlerinizde ısrarcı oluyor olabilirsiniz.

Kahve falında rütbe aldığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında askeri rütbe takmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulur.

Kahve falında rütbeli asker olmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yüksek rütbeli komutan görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında rütbe sahibi olmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalettir.

Kahve falında askeri rütbe almak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında rütbeli subay görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında rütbeli asker görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir