AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mahşerde görmek

Kahve falında kendini mahşerde görmek

Kahve falında kendini mahşerde görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, insanları kandıracağına, zaferler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mahşerde gördüyseniz:

  • Aşk ilişkinizle ilgili bazı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mahşer gibi kalabalık görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında mahşer günü görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında mahşere gitmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahşer meydanını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini mahşerde görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mahşer görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mahşer kalabalığı görmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir