AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahşere gitmek

Kahve falında mahşere gitmek

Kahve falında mahşere gitmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mahşere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında mahşere gitmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında mahşer gibi kalabalık görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mahşerde görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahşer kalabalığı görmek hane içine ay doğacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahşer günü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mahşer meydanını görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahşer görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kuran kursu gitmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir