AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri okul görmek

Kahve falında askeri okul görmek

Kahve falında askeri okul görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, iş kaybı yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri okul gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında askeri okula gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında askeri okul kazanmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında askeri okulu kazanmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri okulda okumak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bekarsa evleneceğine delalet eder.

Kahve falında askeri okul görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okulu görmek evlerindeki huzurun artacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri okula girmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir