AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri okulda okuduğunu gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında askeri okulda okumak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında askeri okulda okuduğunu görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri okul kazanmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri okula girmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında askeri okulu kazanmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri okul görmek ağız tadının da kaçacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında askeri okula gitmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri okulu görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir