AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağazaya girmek

Kahve falında mağazaya girmek

Kahve falında mağazaya girmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağazaya girmek gördüyseniz:

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.

Kahve falında mağazaya girmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında giyim mağazasına girmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı mağazasına girmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takı mağazası görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında giyim mağazası görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Kahve falında mağazada çalışmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında perde mağazası görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında mağaza görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir