AnaSayfa / Genel / Kahve falında değerli maden görmek

Kahve falında değerli maden görmek

Kahve falında değerli maden görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında değerli maden gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında değerli maden bulmak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında değerli maden görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında maden kömürü görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında maden kömür görmek iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz maden görmek iyi halin geleceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında maden taşı görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında maden görmek bol hayır duası alınacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür maden görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir