AnaSayfa / Genel / Kahve falında macera yaşamak

Kahve falında macera yaşamak

Kahve falında macera yaşamak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, kötü günlerinin biteceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında macera yaşamak gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında macera yaşamak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, şöhretli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görülen şeyi yaşamak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten düşme korkusu yaşamak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin tekrar yaşadığını görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında deprem olduğunu yaşamak iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayda yaşamak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Kahve falında başka ülkede yaşamak verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında camide yaşamak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir