AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide yaşamak

Kahve falında camide yaşamak

Kahve falında camide yaşamak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Kahve falında camide yaşamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size destek olabilir.

Kahve falında camide yaşamak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında camide yaşadığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedesinin yaşadığını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşadıklarını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adrenalin yaşamak işin düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir evde yaşadığını görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir evde yaşadığını görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında eski yaşadığı evi görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir