AnaSayfa / Genel / Kahve falında maça gitmek

Kahve falında maça gitmek

Kahve falında maça gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Kahve falında maça gitmek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Kahve falında sevgiliyle maça gitmek heveslerin söneceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maça gitmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maça papazı görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında maça hazırlanmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maça kızı görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında maça geç kalmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamama gidip yıkanmamak kazancın her geçen gün daha da artacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyle gitmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir