AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş görmek

Kahve falında maaş görmek

Kahve falında maaş görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, küskünlük yaşanacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maaş gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında maaş çekmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında maaşını almak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fazla maaş almak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maaş konuşmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında maaşının arttığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında maaş dağıtmak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek maaş almak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir