AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek maaş almak

Kahve falında yüksek maaş almak

Kahve falında yüksek maaş almak çok büyük üzüntü duyacağına, zarar etmeyeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek maaş almak gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Kahve falında yüksek maaş almak kararlar alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında maaş zammı görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eksik maaş almak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maaşının arttığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fazla maaş almak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maaş artışı görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir