AnaSayfa / Genel / Kahve falında maaş artışı görmek

Kahve falında maaş artışı görmek

Kahve falında maaş artışı görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisine ev alacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında maaş artışı gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Kahve falında maaş artışı görmek işlerin aksayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında artı işareti görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında maaşının yükseldiğini görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek maaş almak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maaş zammı görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında maaş görmek afiyette olacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Kahve falında maaşının azaldığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında maaş alamamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir