AnaSayfa / Genel / Kahve falında liseyi kazandığını görmek

Kahve falında liseyi kazandığını görmek

Kahve falında liseyi kazandığını görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında liseyi kazandığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini istiyorsanız, kontrolü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında istediğin liseyi kazanmak sonradan da çok üzüleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında liseyi kazandığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında lise kazanmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında liseyi kazanmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anadolu lisesi görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski lise arkadaşını görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet eder.

Kahve falında okuduğu liseyi görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında lisede öğrenci olduğunu görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, hem de zengin biri olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir