AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuçlu kek görmek

Kahve falında havuçlu kek görmek

Kahve falında havuçlu kek görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında havuçlu kek gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Kahve falında havuçlu kek görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında havuçlu kek yemek konfor içinde yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında havuçlu kek yapmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında havuç çıkarmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede havuç görmek güzel ameller işleyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç pişirmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında tavşana havuç vermek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara havuç görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir