AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri bölge görmek

Kahve falında askeri bölge görmek

Kahve falında askeri bölge görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri bölge gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında askeri bölgeye girmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında askeri bölge görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karadeniz bölgesini görmek işleri yoluna sokacağına, huzura ve rahata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında genital bölge görmek yüksek mertebeye geleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genital bölgeye ağda yaptığını görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi genital bölgeni görmek bereketli işler yapılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında özel bölgeyi temizlemek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bikini bölgesini temizlemek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir