AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyoncu görmek

Kahve falında televizyoncu görmek

Kahve falında televizyoncu görmek sıkıntılarının daha da artacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyoncu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında televizyon dolabı görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına delalet eder.

Kahve falında birini televizyonda görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında televizyon programına çıkmak yüzünün gülmeye başlayacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyonda maç izlemek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon satmak para ve zaman ayıracağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulur.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonlar görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında renkli televizyon görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir