AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç lastiği görmek

Kahve falında saç lastiği görmek

Kahve falında saç lastiği görmek borçların kısa sürede kapanacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, isabetli kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında saç lastiği gördüyseniz:

  • Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor.

Kahve falında saç lastiği görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah lastik toka görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında lastik tamir etmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında traktör lastiği görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lastik değiştirmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında lastik patlatmak can sıkıcı haberler almaya, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir