AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik tekerlek görmek

Kahve falında lastik tekerlek görmek

Kahve falında lastik tekerlek görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yeni mekânlara gireceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik tekerlek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında lastik tekerlek görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, parasının ve malının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış araba lastiği görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, nice noksanlık içinde olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında lastik patlatmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bisiklet lastiği görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik şişirmek rekabet edebilme gücünün artacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Kahve falında lastik yemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba lastiğinin patlamasını görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir