AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere su vermek

Kahve falında askere su vermek

Kahve falında askere su vermek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kötü gidişe dur denileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere su vermek gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında askere su verdiğini görmek şansın yaver gideceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında askere su vermek bazı büyük çalışmalar yapacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker ve su görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet eder.

Kahve falında gazi asker görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker gibi yürümek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında tekrar askere alındığını görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere yollamak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş eden asker görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir