AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lale almak

Kahve falında beyaz lale almak

Kahve falında beyaz lale almak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lale almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında beyaz lale görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lale tarlası görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lale almak anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz lale görmek sevgi ve hürmet göreceğine, malından ve parasından kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz lale toplamak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve mor lale görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lale görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir