AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lale toplamak

Kahve falında beyaz lale toplamak

Kahve falında beyaz lale toplamak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz lale toplamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz lale toplamak sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor lale toplamak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı lale toplamak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı lale toplamak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Kahve falında kırmızı ve beyaz lale görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, daha zengin hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lale görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz lale almak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çalışmaları kötüleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz lale bahçesi görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir