AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ lahana yemek

Kahve falında çiğ lahana yemek

Kahve falında çiğ lahana yemek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ lahana yemek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında çiğ lahana yemek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş lahana yemek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lahana dolması yemek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında lahana yemek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında mor lahana yemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana yemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana yemeği pişirmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir