AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana yemeği yapmak

Kahve falında lahana yemeği yapmak

Kahve falında lahana yemeği yapmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, kimden akıl soracağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lahana yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal maceralar yüzünden aşırı harcama yapma meylindesiniz.

Kahve falında lahana yemeği yapmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında lahana sarması yapmak büyük bir kazanca sahip olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulur.

Kahve falında lahana turşusu yapmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, rahat bir dönem yaşanacağına inanılır.

Kahve falında lahana dolması yapmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, ekmek ve dünya malı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana dolması yemek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana yemek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında lahana yemeği görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hasret çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lahana sarma yemek sorunların çözüme kavuşturulacağına, onu dinleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir