AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış lahana görmek

Kahve falında haşlanmış lahana görmek

Kahve falında haşlanmış lahana görmek çok farklı bir kişi olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış lahana gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında haşlanmış lahana görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında lahana haşlaması görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında haşlanmış ıspanak görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış yumurta vermek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Kahve falında haşlanmış kemik görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işarettir.

Kahve falında haşlamış mısır görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir