AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert koltuk görmek

Kahve falında lacivert koltuk görmek

Kahve falında lacivert koltuk görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kafasının karışacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert koltuk gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında lacivert koltuk görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert kedi görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert araba almak fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbise görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Kahve falında koyu lacivert görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalettir.

Kahve falında lacivert ceket görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir