AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kedi görmek

Kahve falında lacivert kedi görmek

Kahve falında lacivert kedi görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, gelirinin çoğalacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında lacivert kedi gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Kahve falında lacivert kedi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert terlik görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında lacivert kadife görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert eşarp örtmek hastalıklarının biteceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert yorgan görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert külotlu çorap görmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında lacivert gömlek almak maddi olarak güç kazanacağına, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert göz görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevdiklerini de koruyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir