AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert araba almak

Kahve falında lacivert araba almak

Kahve falında lacivert araba almak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lacivert araba almak gördüyseniz:

  • Uğraşacak bir şeyler bulmalısınız.

Kahve falında lacivert arabaya binmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert araba görmek borçlarının ödeneceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında lacivert renk araba görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert araba almak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert kravat takmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert kurdele görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına delalettir.

Kahve falında lacivert taksi görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert yatak görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir