AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert boya görmek

Kahve falında lacivert boya görmek

Kahve falında lacivert boya görmek bundan da son derece mutlu olacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert boya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle ilgili planlarınızı, eğilimlerinizi ya da endişelerinizi tartışabilirsiniz.

Kahve falında lacivert boya görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı yorulur.

Kahve falında lacivert gelinlik giymek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalettir.

Kahve falında lacivert gelinlik görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert deniz görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, rızkın genişlemesine inanılır.

Kahve falında lacivert hırka görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sarı lacivert renk görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir