AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert bayrak görmek

Kahve falında lacivert bayrak görmek

Kahve falında lacivert bayrak görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert bayrak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bir süredir gerçekleri gözden geçirmenizi istiyor olabilirler.

Kahve falında lacivert bayrak görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert nişanlık görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert gelinlik giymek kudretli kişiler arasına gireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında lacivert başörtüsü görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert corap giymek sağlığını da kaybedeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert araba almak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert koltuk görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert terlik görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir