AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuyu kucağına almak

Kahve falında kuzuyu kucağına almak

Kahve falında kuzuyu kucağına almak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzuyu kucağına almak gördüyseniz:

  • Tutumları sizi sinirlendirebilir veya bazı isteklerinizi geri çevirebilirler.

Kahve falında kucağa kuzu almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına yorulur.

Kahve falında kuzuyu kucağına almak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kucağına kuzu almak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında kuzu görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak kendini dinine daha fazla vereceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kuzu kesmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu yavruları görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde kuzu görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir