AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına kuzu almak

Kahve falında kucağına kuzu almak

Kahve falında kucağına kuzu almak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, sorunlarının son bulacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Kahve falında kucağına kuzu almak gördüyseniz:

  • Bazı koşullar zorlasa bile tartışmalardan veya tartışmalı ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında kuzuyu kucağına almak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kucağında kuzu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, zenginliğinin süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kucağa kuzu almak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağına kuzu almak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu sahibi olmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kuzu kestirmek evine huzur ve bereketin geleceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu bulmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir