AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağa kuzu almak

Kahve falında kucağa kuzu almak

Kahve falında kucağa kuzu almak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağa kuzu almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında kucağına kuzu almak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kucağında kuzu görmek kısmetinin bollaşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuzuyu kucağına almak para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzuyu kucağa almak kalp kırıklığı olacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kucağa kuzu almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet eder.

Kahve falında koyunun kuzusunu görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında dana ve kuzu görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu göbeği topladığını görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir