AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kuzu görmek

Kahve falında çok kuzu görmek

Kahve falında çok kuzu görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok kuzu gördüyseniz:

  • Bazı konuları fazla abartmanız veya fazla hafife almanız durumunda duygusal konular yükselebilir.

Kahve falında kuzu kebabı görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ona göre davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu tırnağı görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu yavrusu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret eder.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koyunun kuzusunu görmek çok mutsuz olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu ayağı görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koç ve kuzu görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında su içinde kuzu görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dinini yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir