AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzuyla konuşmak

Kahve falında kuzuyla konuşmak

Kahve falında kuzuyla konuşmak çok iyi sonuçlar vereceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Kahve falında kuzuyla konuşmak yeni bir araca sahip olunacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve kuzusunu görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek kuzu görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu öpmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında kuzu sürüsü otlatmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işarettir.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu kaybetmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek dertlerinin dermanını bulacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir